Realitet Gutten 89 - Forblir anonym bak bloggen, Skriver om min bakgrunn og ting som opptar meg. Skriver om livet og mine skildringer om ting Mine opplevelser og mine tanker kommer også med Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Skjebnen eller bare karma?

Jeg er typisk at jeg tror på skjebnen, alt skjer for en ting selv hvor urimelig det kan høres ut som, 
men også så tror jeg på karma hvis man gjør noe galt, 
grunnen til at skjebnen er i mitt liv er fordi at jeg tror at alt er forutbestemt.,
med tanke på hva du gjør i ditt neste sekund, minutt eller time.
Ved å lytte til min magefølelse isteden for tanken som motsier magefølelsen har jeg hatt utrolig ''flaks'' 
la meg ta en eksempel. 
- Kjører hjemmefra, og fra meg kan jeg ta enten den forte veien dvs E18 til jobben eller den lange riksveien til jobb. 
Og ved å lytte til magefølelsen min som sa til meg at jeg burde ta riksveien.. så gjorde jeg det, jeg fikk kjørt cirka fem kilometer fra krysset hjemmefra
og havnet som førstemann i en trafikkulykke, flaks at jeg kan mye førstehjelp med tanke på utdanning og hobby i flere å, så viste jeg fra jeg så bilene om hva jeg skulle gjøre. Hvordan forklare følelsen med å ta den veien var at når jeg tenkte E18 ( raskest ) vei så tenkte jeg først på farten og mulig rushtrafikk i lyskryss, så kjente jeg magen lagde romle lyder men når jeg tenkte riksveien så tenkte jeg natur og møte med folk. dette ville jeg kalt skjebnebestemt at disse skadde personen i den ulykken skulle få rask hjelp. For det er ikke å stikke under en kam at mange ville overlatt denne ulykken til neste mann som kom. 

Men som jeg sa også at jeg tror på karma, og grunnen er det at jeg mobbet min lillesøster en morgen på grunn av håret hennes og utover dagen endte det med at noen kastet en tyggis i mitt hår slik at jeg da måtte klippe meg. Så derfor tror jeg at alt skjer for en ting, og gjør du noe galt så tror jeg dette vil straffe seg ved å gjøre livet ditt surt. Hva tror du på? er du enig i meg at karma og skjebnen finnes? eller er det noe vi mennesker har laget for at ting skal ha en betydning?

Selv tror jeg at det finnes en Gud, men i samme øyeblikk tror jeg ikke at den/det vi kaller Gud gjør våres valg eller handlinger, selv tror jeg at Gud er ett minne vi har for oss hvis vi trenger tilgivelse, trøst eller bare resonering av spørsmål og svar som egentlig kan besvares på gjennom skjebnen og karma. Hva tenker du?

#Kristen #Tro #Håp #Karma #Skjebne #Hverdag #Handling #Menneske #Verdier #Tanker #Følelser #Samfunn #2017 #Blogg

hits